Referenciák


   
   ChipCAD Kft. - Proximity kártyák, kulcstartók
2011. januártól a ChipCAD Kft. RFID kártyabeszállítói lettünk.
  Assa Abloy Hungary - Kártyás hotelkapcsoló
Az Assa Abloy hotel beléptető rendszeréhez szállítottunk kártyás energiakapcsolót.
  Budai Kapu Társasház, Székesfehérvár - EntryProx beléptető rendszer
A társasház területén, épületében történő lopások megakadályozására proximity kártyás beléptető rendszert építettünk ki.
  Budapest Mikroelektronika Zrt. - RFID eszközök
A cég telephelyén üzemelő beléptető rendszerhez szállítottunk online olvasókat, kártyákat, kiegészítő eszközöket.
  MÁV Zrt. - Proximity kártyák
A MÁV Zrt. IMPRO rendszeréhez kiírt pályázatát nyertük meg, amely során proximity kártyát szállítunk egyedi, a MÁV igényei szerinti sorszámozással.
  Kertész Csárda Panzió - Hotel Beléptető Rendszer
A panzió energiatakarékos üzemeltetését és a szobák online felügyeletét oldottuk meg komplett hotel beléptető rendszer fejlesztésével és üzembe helyezésével. A szobákba érvényes proximity kártyával lehet bejutni, és ez a kártya szolgál az energia szobán belüli kapcsolására is.
  Raiffeisen Evolution Ingatlanfejlesztő Kft - Egyedi proximity azonosítók
Az EngiNear Kft-vel együttműködve egyedi, a megrendelő igényeinek megfelelő megjelenésű proximity azonosítót (kulcstartót) szállítottunk az RE ingatlanait, irodáit bérlők azonosítására, a vagyonvédelmi és beléptető rendszer elemeként.
  Egal-Team Kft. - Cafetéria- rendszer elemek
Az Egal-Team Kft. cafetéria rendszeréhez (éttermi rendszer) szállítottunk USB-s desktop olvasókat, illetve egyedi megjelenésű, nyomtatott proximity kártyákat. A dolgozók a kártyájukkal fizetnek étkezéskor.
  Fótliget Lakópark - Fót
A lakópark gépkocsi bejáratához szerertünk fel nagy hatótávolságú, DUAL rádiós-proximity olvasót. A lakók programozott távírányítóval nyitják a sorompót. A rendszerhez szállítottunk HIDProx kompatibilis proximity kártyákat, kártyatokat, kiegészítőket.
  TYCO Electronics Hungary Kft.
A cég termelésirányítási rendszeréhez fejlesztettünk és gyártottunk ipari PC-hez USB csatlakozással Indala kompatibilis proximity olvasókat. A dolgozók kártyájukkal azonosítják magukat az egyes munkafolyamatoknál.
  BUDA CENTER Irodaház
Cégünk nagy hatótávolságú UPR110 olvasókat és rádiós jeladókat szállított a parkoló gépkocsik beléptetéséhez.
    Új Mikrokomp Bt. együttműködésével
A RAPIDSPED francia-magyar szállítmányozó cég belső üzemanyagkútjának felügyeletét oldottuk meg proximity technológiával. A tankoláskor proximity kártya azonosítja a sofőrt és az autót. A tankolások adatait tároljuk, azonosítók-dátum-mennyiség formában lekérdezhetők a gazdasági csoport számítógépén.